Toegevoegd
Afrekenen » Verder winkelen

WR250F

Share
WR250F

OmschrijvingYamaha was altijd al vrij eigenzinnig. Ons 'anders zijn' maakt onze motoren juist zo speciaal. Wanneer je een blik werpt op de WR250F, zie je dat de 'omgekeerde' hightechmotor van dit model, die voor sommigen fout oogt, precies bij ons past!

Deze innovatieve motor heeft de inlaat aan de voorzijde met een op de bovenzijde gemonteerd luchtfilter voor het brandstofinjectiesysteem, en is gebaseerd op de bekroonde YZ250F crossmotor die in de VS, Europa en Australië de concurrentie in het stof laat bijten.

Met een indrukwekkend vermogen en een superieure wendbaarheid beschikt de nieuwe WR250F over de meest geavanceerde motor- en chassistechnologieën die hun weerga in de enduro-wereld niet kennen.


Eigenschappen

Lichtgewicht, compacte en wendbare 250 cc viertaktKrachtige motor met brandstofinjectie gebaseerd op YZ250FOmgekeerde cilinderkop met inlaat aan voorzijdeCompact aluminium chassis met kort subframeEnduro-koppeling met wide-ratio zesversnellingsbakSchakelvrije elektrische startmotorInplugbare Power Tuner voor eenvoudig tunenCentraal geplaatste brandstoftank van 7,5 literAan bovenzijde gemonteerd luchtfilter, snel te verwijderenUitstekende ophangingCentraal zwaartepunt voor vlotte wendbaarheid18-inch achterwiel, Metzeler 6 Days Extreme-banden

Stel een vraag over dit product

Naam: *
Voornaam: *
E-mail: *
Tel.:
Vraag: *
(* is een verplicht veld)
Verzend